logo

OTDT


Befejeződött 10 szekció a XXXIV. OTDK-n 2019-04-08

A Kémiai és Vegyipari Szekcióban 184 pályamunkát mutattak a hallgatók (a díjazottak névsora itt olvasható), a Műszaki Tudományi Szekcióban 412 volt a bemutatott pályamunkák száma. (Az eredmények itt találhatók)

A Testnevelés- és Sporttudományi Szekciót Idén a Testnevelési Egyetem rendezte meg, ahol 122 pályamunkát mutattak hallgatók. (Az eredmények itt érhetők el.)

Az Állam- és Jogtudományi Szekciót a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és Államtudományi Kara rendezte. A szekcióban 264 pályamunkát mutattak be a hallgatók, a szekcióban elért eredmények itt találhatók.

A Közgazdaságtudományi Szekció idén a Pécsi Tudományegyetemen zajlott, ahol 364 volt a bemutatott pályamunkák száma - az eredmények itt érhetők el.

Április 15-17 között zajlott a Biológia Szekció a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Információs Technológiai és Bionikai Karán, illetve a Tanulás- és Tanításmódszertani, Tudástechnológiai Szekció a PPKE Bölcsészet- és Társadalomtudományi Karán, Esztergomban.

Április 16-18 között rendezték meg az Agrártudományi Szekciót a Debreceni Egyetemen, illetve a Had- és Rendészettudományi Szekciót, valamint az Informatika Tudományi Szekciót az Óbudai Egyetemen.